1. Работодател
  2. Лозен
  3. ГОЛДЪН ЕЙДЖ 1318
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

ГОЛДЪН ЕЙДЖ 1318

Лозен, ул. Родопи 7

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 5 31
Отговор до: Администратор

Потребител: Daniel

13.09.2023 13:47
Работната среда няма! Тряа да ходиш при хората и да ги зарибяваш, Атмосфера ли , каква атмосфера, та той сивито ми не е видял, как ма е поканил на интервю нзм, имаше прекалено добри кандидати, Влизаха бързо в офиса и излизаха в рамките на 2 минути, имаше едно много умно и интелигентно  русо момиче , направими впечетление че жаргона и беше много подбран, тя вляза и някак си 2 мин и изляза, влизам аз, тръгва някви работи да ми разправяя, някви космически глупости, някви схеми, някви , проценти, обеснява някви неща.  Изрисува някви глупости, и на всичкото отгоре Автомобил трябва да имаш, Тоя  рус толкова бързо говореше, че и дъх не можа да си поеме. Вика удобрените  кандидати ще им се обадим между 18 -19ч , аз мисля, ако ми се обадят да им кажа , че ми загубиха времето и че са някви аматьори и някъв кележ 21 години , облякъл някъв мизерен костюм за 40 лв , Пълни (Moderated). Нищо конкретно, нищо директно , Празни приказки. Ако не направиш успешни сделки и се задоволиш с 2100 лв , не си им изгоден. Ще те уволнят. тряа праиш 10 сделки нзм си ко , Отидете и ще разберет (Moderated) ще се смеете доста :D :D :D :D :D , Ят ме е че си изгубих времето да слушам някъв смешник. Та то нищо не му се разбираше. Изрисува цял лист . Реално погледнато работите за себе си и ви дават 900лв , (Moderated) няма да ми стигнат. Пълна пародия!!! са , Голден Ейдж 1318 :D :D :D :D
Беше ли мнението полезно? 9 6
Отговор до: Daniel

Потребител: Nobody

16.04.2024 20:37
Може и да сте прав, но с толкова правописни грешки..
Беше ли мнението полезно? 5 0
Отговор до: Администратор

Потребител: Слави

19.09.2023 14:30
Имам приятел, който работи там.Много е доволен, постоянно пътуват някъде и всички изглеждат много добре.Следя го в инстаграм и качва много интересни събития и места.Започна преди по-малко от половин година и има мениджърска позиция вече.
Беше ли мнението полезно? 3 2
Отговор до: Администратор

Потребител: Слави

19.09.2023 14:31
Имам приятел, който работи там.Много е доволен, постоянно пътуват някъде и всички изглеждат много добре.Следя го в инстаграм и качва много интересни събития и места.Започна преди по-малко от половин година и има мениджърска позиция вече.
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: kris

Положително мнение
14.05.2024 8:36
Здравейте, аз съм от една години във фирмата , която е с офиси в цялата страна . Заплащането е било винаги на деня и винаги е имало бонуси. Нормално е който няма търговски умения  (и го е страх от това да пробва нещо ново) да пише , че не може да изкара 2000-3000лв .
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 0

Потребител: Name 1

Положително мнение
28.03.2024 18:34
Като служител във фирмата, това което искам да споделя, понеже гледам различни коментари. Фирмата се занимава с настоящата дейност от по малко, това което е описано от хората по- долу. Компанията е в непрестанен ръст, като за последните 2 години са отворени 5 нови локаций в страната и се […]
Какво може да се подобри?
Работим върху оптимизацията на всичко, за максимално улеснен работен процес, за да надграждаме себе си и до 2025г. да имаме 30 нови локаций!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 3

Потребител: Kalina

Положително мнение
09.03.2024 13:53
Преди известно време ме поканиха на интервю, останах много впечатлена. Усмихнати и млади хора, много позитивни, посрещаха всички кандидати с предложение за кафе и вода, много добро впечатление ми направи. Освен това обстановката е много приятна, офисът има очарователна гледка над цяла Варна. Интервюто мина много добре, след това имах възможността, да се запозная и да почерпя опит от целия екип - млади хора, които обичат това, което правят и обичат да помагат на хората. Мисля, че това място дава много възможности за развитие. Много съм доволна!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 3 5

Потребител: Miroslava

Положително мнение
09.03.2024 13:42
Здравейте! Да споделя и аз мнението си относно Голдън Ейдж. Миналата седмица бях на интервю при тях, имаше доста чакащи хора за интервю. Посрещна ме една дама на входа, предложиха ми кафе и вода, попълних анкетен лист и чаках може би около не повече от 5-10 мин. Интервюто мина бързичко, офисът изглеждаше доста добре и като цяло локацията ми хареса, няма синя зона и има места за паркиране. Следващите дни мина обучението и се запознах с екипа от хора като ми направи впечатление колко позитивни са всъщност всички и си работят работата с удоволствие. Та, това ме мотивира да започна и до момента съм много доволна!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 5
Отговор до: Miroslava

Потребител: ? познавате ли измамниците

14.03.2024 9:16
платиха ли ти поне 10 лв. да напишеш това мнение ?
Беше ли мнението полезно? 4 1
Отговор до: Miroslava

Потребител: ? познавате ли измамниците

14.03.2024 9:16
платиха ли ти поне 10 лв. да напишеш това мнение ?
Беше ли мнението полезно? 2 0

Потребител: Анонимен

Неутрално мнение
07.03.2024 15:26
Обявата е лъжлива, обещават едни пари, но реално нищо не е сигурно, плащат ти по 15 лв на презентация, която правиш и ако не продадеш продукта им си на минимална ставка (800-900лв месечно( с които си покриваш разходите да ходиш по презентации :D ) но тези пари се изкарват с денонощно хойкане по адреси и мъкнене на 20 килограмов кашон и сак. Имаш по 3 презентации на ден и общо взето, ако не продаваш те отстраняват автоматично и само дето месеци от живота си, си бъхтил на вятъра. (Хората вътре да не смееш да им кажеш нещо и те нападат как не си достатъчно упорит и мотивиран, за тях Кърби е майка и баща, средство да се избавят от светските мъки и да си спечелят място под слънцето) Офиса е в трета глуха почти извън града, дето са складовете. Това е работа за индивиди, които правят единствено това и са посветени на каузата да си отворят офис и да правят същото. Ако си човек дето си прави график на времето и има различни ангажименти извън работа, не сте за там. В 10 часа почва работното време..чики рики 2 часа.. и после в 12и30 хуквате по адреси да презентирате уреда. Последната презентация е в 18и30 като тя продължава до около 20 и кажи речи целият ти ден е приключил,  друго.. горивото което ти покриват е 30лв на седмица, а ти имаш да ходиш на 3 адреса дневно (сметнете си сами колко ви горят колите и дали 30лв ви стигат за седмично гориво + разход амортизация, масла и т.н).. сори ама не е моето, особено като някой почне да ми промива мозъка със заучени цитати и фрази за стоицизъм и тем подобни.. реално все едно отиваш там в академия да те обучават и всеки се перчи а реално 90% от работещите там стомаха им е залепнал за гърба от глад ама стискат зъби и те да са в киреча. Продължавам, административната част е леш, не подписваш трудов договор, не ти плащат месечни осигуровки, нямаш заверен договор с налични отпуски ако се наложи, не те карат да им даваш трудова книжка дори. Тоест ако работиш там все едно не си назначен никъде и си безработен пред държавата. Абе успех! Чао.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 15 0

Потребител: 2

Отрицателно мнение
04.03.2024 18:38
Лошо отношение от г-н Сотиров към персонала си!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 5 0

Потребител: TheFOX

Отрицателно мнение
15.02.2024 8:54
Поканиха ме на интервю. В дена и часа на интервюто никой не си вдигна телефона!  Мизерници
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 0

Потребител: 3

Отрицателно мнение
25.01.2024 13:38
Бягайте далеч мили млади хора ,ама много далеч от такива "работодатели"
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 7 0

Потребител: bigdady

Отрицателно мнение
22.12.2023 14:52
идват в нас костюмарите, и почва оркестъра да сфири
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 1 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
12.12.2023 16:26
Пълен смешник назубрил нещата  и ,като по учебник ти ги казва за,нищо не стават. Не се занимавайте  да си губите времето с такива (Moderated)
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 3 1

Потребител: Alexandra

Отрицателно мнение
22.11.2023 15:05
Няма абсолютно нищо с обявата, всичко е толкова несериозно, да не кажа направо смешно. Работниците мъкнат като хамали прахосмукачки, които пробутват на хората и едва ли не искат всяка минута да им се отзовеш на място, дават ти да попълниш анкета, която е супер излишна, тъй като всичко е написано в CVто, но кой да го прочете, все пак ти отделят 2 минути за интервю. Не знам как тази компания съществува, но си правят пълна подигравка с кандидатите.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 0

Потребител: Gabriela

Положително мнение
23.09.2023 9:45
Бях на интервю и останах доста впечатлена от работната среда. Всички бяха изключително мили и възпитани млади хора. Самата работа има голямо развитие за хората, които имат желание да постигнат нещо повече, а възнаграждението зависи самото от самостоятелните ти усилия и никой не печели на твой гръб. Моето мнение е че в тази фирма всеки може да успее стига да е готов дава всичко от себе си за собственото си бъдеще.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 5 3

Потребител: Samuil

Положително мнение
21.09.2023 9:09
Аз работя в Голдън Ейдж1318 и съм изключително доволен от работната   обстановка, колегите и финансите.Колегите са млади и амбициозни.Ако има място, където човек  може да развива комуникативните си  умения, да разшири приятелския си кръг, това е мястото.Забелязвам как всички колеги идват с много желание на работа   ,което мен ме мотивира все повече и повече да продължавам  .Съветвам всеки, който попадне на тяхна обява да не се чуди.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 5 6

Потребител: yoana

Положително мнение
19.09.2023 14:26
Днес бях на интервю в Голдън Ейдж.Атмосферата беше много добра за пръв път ме посрещат така на интервю. Беше кратко ,но много информативно, не ми задаваха излишни въпроси и не ми загубиха 30 минути ,за да ме разпитват. Бяха много мили, хареса ми обстановката, във въздуха се усещаше ,че всичко  се върши с желание.Със сигурност бих отишла  утре, за да видя машината, защото съм чувала много позитивни отзиви за нея ,а и имам приятелка, която си я купи.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 3 3

Потребител: Daniel

Отрицателно мнение
14.09.2023 14:08
Голдън Ейдж  молдън ейдж не ги знам , но знам само че тия се опитват чрез вашия труд , те да си стоят в офисите , а вие да им правите парите. От офиса те организирвали доставките. Те явно имат доста наличност в склад , предлагат и на изплащане , Вие накрая прибирате малко пари а те лапат големия залък. и така и така колкото повече хора , толкова повече пари за тях. ДА ВЯРНО МАШИНАТА МЕ СМАЯ, НА ИСТИНА Е ДОБРА НО ЗА 5830 ЛВ КАК ЩЕ НАКАРАШ НЯКОЙ ДА Я КУПИ КАТО ТЯ СТРУВА СЪС ДО 1500ЛВ ПО МАЛКО , А ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ Я ИМА И ПО ЕВТИНА , СЪЩИЯ МОДЕЛ,  КАЧЕСТВОТО Е СЪЩОТО,НО НА ПО НИСКА ЦЕНА! . ИЗВОДА КАКЪВ Е . ГОЛДЪН ЕЙДЖ 1318 , СЕ ОПИТВАТ ДА ВИ ИЗПЕРАТ. ХОРА НА ПО 19-22 ГОДИНИ СЕ ОПИТВАТ ДА  ВИ НАПРАВЯТ ПРОСТИ , КАТО СУМАТА ЗА ТОЗИ АРТИКУЛ НА ПАЗАРА ВТОРА УПОТРЕБА ДА НЕ КАЗВАМ ПОЧТИ НОВА СТРУВА ДО 1000 ДОЛАРА!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 5 1
Отговор до: Daniel

Потребител: Мартин

16.10.2023 16:16
Ти изобщо бизнес знаеш ли какво е? Да си виждал собственика да стои по цял ден там да бъде част от екипа? Именно за това са работниците, да вършат работата на собственика в размяна на пари. Той ако трябваше да стои там по цял ден изобщо не би си направил труда да създава бизнес….
Беше ли мнението полезно? 4 2
Отговор до: Мартин

Потребител: Мартин

16.10.2023 16:16
Не говоря за този бизнес, а за който и да е.
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Daniel

Отрицателно мнение
13.09.2023 13:09
Днес бях на Интервю в Golden Age, Някак си обявата им е толкова подвеждаща , че абсолютно нищо общо. Имах интервю днес в 13-00ч. Посрещна ме някакъв пред входа. Попълних някаква анкета. Попитах го каква длъжност заема той , а отговора беше , ох доста неща, всичко , а като например с какво точно се занимавате и вие като личност , каква е вашата дейност, а той ми отговори , амии много неща, как да ти обесня. И от тук ми става ясно аджаба няква аматьорска компания. Та срещнах се в офиса единствения които водеше интервютата, като пред мен имаше едно момче и едно момиче. Влязоха и много бързо излязоха. Защо ли , хммм... И виждаш ли ти, влизам аз Добър ден, аз съм еди кой си , и почва , как ни намерихте, и аз си казвам къде, ала бала , и вика , аааа близо живеете отбелязали сте 10 минути ви е отнело. , Какво съм работил последно ме пита, очевидно , че не ми е гледал  сивито. Минаха общите въпроси и да си дойдем на думата, давам му думата и тоя тръгва да ми обеснява, някви щати, няква продукция за няква прахосмукачка си нещо , имал 3 ма кол центъри жени работили , той бил видиш ли работил за някаква компания представлявал я бил от 2 години вече видиш ли се прави на някъв шеф, отворил си фирма, да ама тази фирма е от 2023 Яунари, кви 2 години не ми стана ясноо, Тоя бил на 22 години, някъв аматьор , Имал някъв супервайзър, имал някъв мениджър на 21 години и 19 години, нзм си ко , взе един лист и почна , при 1 сделка независимо успешна или не 15 лв , На всеки 3 успешни сделки видиш ли получаваш 300 лв бонус, Бруто 900 лв +300, но ако направите 3 сделки, или 5 сделки или 6 , ТОВА НЕ Е ДОСТАТЪЧНО,Фирмата не е доволна, хората били са се целяли 10 поне , 10 сделки , Т.е ти си заработваш заплатата, пълни простотии, пълна пародия, пълни измишльотини.,  Сложил ми някво костюмче кафяво, да беше отишъл на фризьор поне, Представяш ли си взема един лист и почна да чертае някви схеми, някви сделки, някви проценти , суми, глупости, зачерква, говори бързо, аз го гледам като гръмнат,ПАРОДИЯ
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 7 0

Потребител: Anonynimes

Неутрално мнение
12.09.2023 23:07
Утре ще ви кажа хора!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0
Отговор до: Anonynimes

Потребител: В

19.09.2023 8:41
КАК МИНА
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Анонимен

Отрицателно мнение
15.08.2023 14:59
Беше ли мнението полезно? 6 0

Потребител: Nadya

Неутрално мнение
09.08.2023 8:38
Бях на интервю в тази фирма, останах с впечатлението, че майки не са добре дошли, дано да греша. Другото съмнително е, че ми казаха, че извършват търговската си дейност от около 8г в София и Пловдив, а официално фирмата е регистрирана през 2023г!? Също така и не пожела ха да ми кажат с какво точно търгуват.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 7 0

Потребител: Анонимен

Неутрално мнение
27.07.2023 13:38
И аз проявявам интерес да разбера нещо за тях, коректни ли са изобщо или поредните експлоататори на човешки труд и празни обещания. Затова ако някой наистина знае нещо за тях, ще се радвам да получа малко повече информация.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 2 0
Отговор до:

Потребител: Някой си

22.10.2023 19:41
Не се занимавайте! Ще ходите до адреси да мамите хората, че едва ли не ако нямат кирби(прахосмукачката която дори не е автоматик за 5800лева)(Moderated) Дали ще ви е приятно да измамите възрастен човечец който не разбира много и лесно може фа бъде излъган, но като му кажете само 150лева ще плаща...друг е въпеоса че ще плаща 150 лева в продължение на 4г. За този боклук който не струва повече от 600-700лева..(Moderated)
Беше ли мнението полезно? 5 1

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (3) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 3 )

СЛУЖИТЕЛИ ЗА КОЛ ЦЕНТЪР - ОФИС ВАРНА

Варна
Изтекла: 15.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Гъвкаво работно време
Задължения:
  • Подходяща и за студенти
от 1500 до 2100 BGN
Изтекла обява
Изтекла обява

СЛУЖИТЕЛИ ВРЪЗКА С КЛИЕНТИ - НОВ ЕКИП

Варна
Изтекла: 15.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Гъвкаво работно време
Задължения:
  • Подходяща и за студенти
от 1500 до 2100 BGN
Изтекла обява
Изтекла обява

СЛУЖИТЕЛИ ЗА НОВООТКРИТ ОФИС

Варна
Изтекла: 14.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Гъвкаво работно време
Задължения:
  • Подходяща и за студенти
от 1500 до 2100 BGN
Изтекла обява
Изтекла обява
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма ГОЛДЪН ЕЙДЖ 1318, сподели мнението си и помогни на другите.