1. Работодател
  2. София
  3. Евеликс България
Оценка
Препоръчва фирмата Преглеждания ()
Обща оценка на работодателя

Евеликс България

София, р-н Надежда ул. Илиянско шосе 3 Бизнес Парк Рожен

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Всички ( 0 ) Положително ( 0 ) Неутрално ( 0 ) Отрицателно ( 0 )

Потребител: Администратор

Имаш ли информация за работната среда в тази фирма? Каква е атмосферата? Мотивиращо ли е заплащането? Предлага ли и други ползи? Какви са условията, които предлага? Благодарим предварително!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 0 0

Потребител: Colleague

Отрицателно мнение
17.02.2024 21:15
Здрасти, подкрепям коментара на Former. Фирма Евеликс е крайно НЕкоректна спрямо своите служители. Няма да споменавам в кой отдел бях, но ще кажа само, че напуснах преди горе-долу година. Фирмата е досста средняшка откъм заплати, а отношението е на най-ниско ниво. Хора, които са на по-високи позиции минават с номерата си за това, че са груби като казват "аз просто съм си такъв". Не, не може да си позволяваш да минаваш с подобни номера. Махнаха Галя (Човешки ресурси) като със сигурност ръководството са си плюли в устите, за да я обвинят в текучеството, за което не тя, а те имат вина. Преди време имаше доклад от собствениците на Евеликс (Тритон), които я продадоха на Schaeffler - че хората на високи позиции са навързани като свински черва. Ако има някой колега, който все още работи там, нека се поогледа по-старателно кой с кого ходи навън да пуши, кой с кого се прибира след работа и т.н. 

Просто това място НЕ СТРУВА!
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 14 0

Потребител: Former

Отрицателно мнение
28.12.2023 10:56
Бягайте далече от Евеликс. Точно обратното на първото мнение е! Фирма на 3-4 години в България, а текучество страшно. Не могат да му насмогнат. 2022г. няколко отдела се поизпразниха, като бонус в началото на 2023г.  HR си тръгна ненадейно. Вървяха слухове, че ръководството си е измило ръцете с нея пред чуждите собственици.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 19 0

Потребител: Anonymen

Положително мнение
17.09.2023 16:40
От под година работя в Евеликс. Това е може би топ 5 производствени фирми в България. Работи се по технически чертежи, затова и много от операторите ( в зависимост в кой отдел са ), може да получават повече от инженер в ЛЕМ, Мелексис, Фесто и т.н. Евеликс е производство от Шведски характер, тоест - не се гонят бройки, а качество. Ако отидете в други фирми, ще забележите, че е точно обратното. Естествено, поръчките трябва да бъдат доставени в срок, но приложението на продуктите е безкрайно, затова и много се внимава при изработката им. Относно работната среда, хората са доста приятелски настроени, готови да ти подадат ръка, ако имаш нужда. Бил съм в други компани, където не само не ти помагат при нужда, а направо те спъват, плюят те зад гърба ти и ти правят мръсно. Тук може и да има единични случаи, но генерално средата е "нетоксична". 
За пари вече зависи. Зависи от вида дейност, отговорности, експертиза и опит. Не може да си пишлегарче от ТУ с 6 месечен стаж и да очакваш 3-4 бона. Абсурд. Това е само за хора с опит. И все пак, фирмата предлага доста добър стартов пакет. В другите фирми, които съм споменал нещата не са розови, дори са доста черни, бих казал. В някои от тях не те водят инженер, за да могат да те счупят с парите и да ти кажат, че дейността ти едва ли не, не е инженерна, което са абсолютни глупости, разбира се. Локацията не е перфектна, но в зависимост откъде пътуваш, може да отнеме 30 минути до час. В някои от изброените от мен фирми са доста на запад или изток в София, което е дори по-неудобно.
Покажи повече >
Беше ли мнението полезно? 1 31

Добави мнение. Помогни на другите да намерят добър работодател.

Няма съдържание. Тази фирма не е попълнила полето ''За фирмата''

Назначаване, провеждано от работодателя:

Всички (3) Настоящи ( 0 ) Изтекли ( 3 )

Software Engineer IoT and embedded systems

София
Изтекла: 05.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Задължения:
  • Английски
Изтекла обява
Изтекла обява

Business Development Application Engineer

София
Изтекла: 05.04.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Изтекла обява
Изтекла обява

МОНТЬОР НА ЕЛЕКТРО-МЕХАНИЧНИ И ЗАДВИЖВАЩИ СИСТЕМИ

София
Изтекла: 29.03.2023
Постоянна работа
Пълно работно време
Задължения:
  • Подходяща и за студенти
Изтекла обява
Изтекла обява
Work or Not - Провери работодателя и избери мъдро

Какво е твоето мнение за работата ти във фирма Евеликс България, сподели мнението си и помогни на другите.